Avondmedewerker Wild en Gevogelte Antwerpen

Wij vragen

Je werkt nauwkeurig en volgens de regels

Je bent secuur en probleemoplossend

Je bent handig met computers

Je bent in staat om zelfstandig te werken

Je bent bereid tot het uitvoeren van fysiek zwaar werk

Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift

Je bent minimaal 3 avonden in de week beschikbaar

Wij bieden

Salaris in overleg

Werkweek in overleg

Vakantiedagen in overleg

Jouw standplaats

Sligro-ISPC Antwerpen
Straatsburgdok-Zuidkaai 8, 2030 Antwerpen, België

Voorbeeld van een werkdag

Wij zijn

Ruig, gevestigd in het Noord-Hollandse Oostzaan, is een specialist in wild en gevogelte. Ruig levert landelijk een veelzijdig assortiment aan zowel horeca, zorginstellingen en grootverbruik. Met de trots van het edelhert onderscheidt Ruig zich als een betrouwbare, kwalitatieve en eerlijke toeleverancier. In 2017 ontving Ruig het predicaat koninklijk als kroon op het werk! Benieuwd naar alle informatie over Ruig? Kijk dan op onze Nederlandse website.

Jouw werkzaamheden

Ben jij de zelfstandige aanpakker met oog voor detail, die zelfstandig zorgt dat de bestellingen van onze klant correct wordt klaargezet voor verzending? En ben je in de avond op je best? Dan zijn we op zoek naar jou, voor minimaal 3 avonden in de week. Maar meer mag zeker ook!

Ook overdag kun je ons helpen door mee te bouwen aan een afdeling die straalt voor de bezoekende klant van Sligro. Dat je werkt met versproducten in een hygiënische omgeving spreekt voor zich, maar snij-ervaring is niet nodig. Kom jij ons versterken?
(Minimaal 3 avonden is noodzaak, combinatie met een dienst overdag is bespreekbaar.)

Jouw reactie

Wij zijn benieuwd naar jou! Solliciteer via het formulier onderaan deze pagina. Mocht je nog iets willen weten, schroom dan niet om contact op te nemen met onze afdeling HR via het rechtstreekse telefoonnummer +31 (0)75 - 684 73 72.

Recruiters & headhunters opgelet!

Wij stellen geen prijs op acquisitie naar aanleiding van onze vacatures. Klik hier om daar meer over te lezen.

Onze missie

Koninklijke Ruig onderscheidt zich met de trots van het edelhert als toonaangevend producent en leverancier van wild, gevogelte en aanverwante producten. Door de rijke historie te combineren met actuele kennis wordt het aanbod bepaald rekening houdend met mens, dier en milieu. Ruig helpt van foodprofessional tot hobbykok met inspiratie en innovatie waarbij de passie voor goed, lekker en eerlijk eten centraal staat.

175
medewerkers

128
jaar historie

70/30
man/vrouw-verhouding

43
gemiddelde leeftijd

Direct solliciteren?

Mail je CV en motivatie naar werken@ruig.nl.