Medewerker Wild en Gevogelte Antwerpen

Wij vragen

Je bent commercieel en speelt in op de behoeften van de klant

Ervaring in de food branche en/of horeca is een pré

Je hebt oog voor detail, kwaliteit en presentatie

Je weet klanten te overtuigen en te inspireren

Je bent communicatief vaardig

Bereid om in het weekend te werken

Wij bieden

Salaris in overleg

Werkweek in overleg

Vakantiedagen in overleg

Jouw standplaats

Sligro-ISPC Antwerpen
Straatsburgdok-Zuidkaai 8, 2030 Antwerpen, België

Voorbeeld van een werkdag

Wij zijn

Ruig, gevestigd in het Noord-Hollandse Oostzaan, is een specialist in wild en gevogelte. Ruig levert landelijk een veelzijdig assortiment aan zowel horeca, zorginstellingen en grootverbruik. Met de trots van het edelhert onderscheidt Ruig zich als een betrouwbare, kwalitatieve en eerlijke toeleverancier. In 2017 ontving Ruig het predicaat koninklijk als kroon op het werk! Benieuwd naar alle informatie over Ruig? Kijk dan op onze Nederlandse website.

Jouw werkzaamheden

Als medewerker Wild en Gevogelte in Sligro Antwerpen hou jij je dagelijks bezig service bieden richting de klanten en zorg je ervoor dat de afdeling commercieel is ingericht. Dit doe je door jouw vakkennis en passie voor onze producten maximaal in te zetten. Met deze vakkennis inspireer jij de klanten en zorg je ervoor dat de omzet binnen jouw vestiging stijgt.
Daarnaast zorg je ervoor dat de zaken achter de schermen op orde zijn. Dit doe je onder andere door de bestellingen van de klanten goed af te handelen.

Kortom een diverse functie waar je jou passie en creativiteit in kwijt kunt!

Jouw reactie

Wij zijn benieuwd naar jou! Solliciteer via het formulier onderaan deze pagina. De sluitingsdatum van deze vacature is 1 augustus. Mocht je nog iets willen weten, schroom dan niet om contact op te nemen met onze afdeling HR via het rechtstreekse telefoonnummer +31 (0)75 - 684 73 72.

Recruiters & headhunters opgelet!

Wij stellen geen prijs op acquisitie naar aanleiding van onze vacatures. Klik hier om daar meer over te lezen.

Onze missie

Koninklijke Ruig onderscheidt zich met de trots van het edelhert als toonaangevend producent en leverancier van wild, gevogelte en aanverwante producten. Door de rijke historie te combineren met actuele kennis wordt het aanbod bepaald rekening houdend met mens, dier en milieu. Ruig helpt van foodprofessional tot hobbykok met inspiratie en innovatie waarbij de passie voor goed, lekker en eerlijk eten centraal staat.

175
medewerkers

128
jaar historie

70/30
man/vrouw-verhouding

43
gemiddelde leeftijd

Direct solliciteren?

Mail je CV en motivatie naar werken@ruig.nl.